OKUL FORMASINDA KISA SÜREDE YÜKSEK SAYIYA ULAŞTIK

OKUL FORMASINDA KISA SÜREDE YÜKSEK SAYIYA ULAŞTIK

Kılık-Kıyafet Yönetmeliği'ne uygun olarak okula gelen öğrenci sayısında, kısa sürede yüksek bir orana ulaştık.

Öğrencilerimizi Kılık-Kıyafet Yönetmeliği'ne göre okula gönderen velilerimize ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bilindiği üzere Kılık-Kıyafet Yönetmeliği uyarınca ve Okul-Aile Birliği'nin aldığı kararla bütün öğrencilerimiz, okul tarafından belirlenen kıyafete uymakla yükümlüdür. Aksi takdirde İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ile Öğrenci Disiplin Kuralları gereğince gerekli işlem yapılır.

Öğrencilerimizin okula formayla gelmesi gerek sağlık gerekse güvenlikleri açısından oldukça önem arz etmektedir. Bilindiği üzere okulumuz çevresinde 3 okul bulunmakta olup toplamda 3000-4000 arası öğrenci vardır. Dışarıda kendi öğrencimizi ayırt etmek ve olası bir problemde öğrencimizin güvenliğini sağlamak açısından okul üniforması oldukça önemlidir.

Bu nedenle üniformayı almayan velilerimizin en kısa zamanda formayı almalarını rica ediyoruz.

Bunun yanında İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'ne göre bir öğrenci 20 gün ve üstü devamsızlık yaptığında sınıf tekrarına kalır. Bu nedenle öğrencilerin devamsızlık yapmamasına özen gösterelim.

Okulumuzda sabah saat 07.30' da tören ve 07.40'da ders başlamakta olup bütün öğrencilerimizin zamanında okulda olması önemle rica olunur.

Öğrencilerimizin saç tıraşlarına dikkat etmesi, zamanında tıraş olması ve kişisel temizliğine dikkat etmesi rica olunur. Bu konudaki anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Gerekli durumlarda velilerimize mesaj gönderilmektedir. Telefonuna mesaj gelmeyen velilerimiz, sınıf rehber öğretmenine haber verebilir.

Tüm duyurular için okul web sitemizi ziyaret ediniz.

20.12.2021 1025