SINAVDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Okulumuzun 4. sınıflara özel, ücretsiz ve ödüllü olarak düzenlediği Enderun Bursluluk ve Seviye Tespit Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Sınavda birinci olan Limar BAAC'a tablet, ikinci olan Muhammed Saki Karakuş'a kumandalı helikopter ve üçüncü olan Nehir Genç'e akıllı saat ödülü Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Memduh Rastgeldi tarafından verildi. Ödül törenine katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya' ya, Şube Müdürü Mustafa Memduh Rastgeldi 'ye, okul müdürleri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sınava katılan tüm öğrencilerimize, destek veren tüm velilerimize ve emeğini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

05.04.2022 1321