ENDERUN BURSLULUK VE SEVİYE TESPİT SINAVI

Akçakale'de gene ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İlçede ilk defa ücretsiz ve ödüllü 4.sınıflara özel olarak okulumuzun düzenlediği "Enderun Bursluluk ve Seviye Tespit Sınavı"nı gerçekleştirdik.

Velilerin yoğun ilgisi ile sınavımıza farklı okullardan 360 öğrenci katıldı. Amacımız ilçede bir farkındalık oluşturmak, öğrencilerimiz arasında başarıyı cazip hale getirmek ve dezavantajlı öğrencilerimizi eğitime kazandırmaktır. Bu doğrultuda öğretmen ve öğrencilerimizle beraber kaliteli bir eğitim için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu tür sınavları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Sınavın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Velilerimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimize bu yolda başarılar diliyoruz.

27.03.2022 750