OKULUMUZUN DÜZENLEDİĞİ İLÇE GENELİ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI'MIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Akçakale'de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kırsal ve merkez okullarımız arasındaki dez avantajlı öğrencileri için bugün okulumuzun düzenlediği "Deneme'ye Ne Dersin?" isimli Ödüllü Deneme Sınavı'nı gerçekleştirdik.

Zamanı verimli kullanma, sınav kaygısıyla baş etme, test çözme tekniklerinin geliştirilmesi, eksik konuların tespit edilmesi, yanlış öğrenilen bigilerin düzeltilmesi, öğrencilerin bilgilerinin ve becerilerinin belirli aralıklarla ölçülmesi,başarıların ödüllendirilmesi amacıyla deneme sınavlarını düzenli olarak uygulamaya özen gösteriyoruz.

Sınavda toplam 40 öğretmen görev aldı. Velilerin yoğun ilgisi ile sınavımıza 45 farklı okuldan 600'e yakın öğrenci katıldı. Velilerimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimize bu yolda başarılar diliyoruz.

15.01.2022 1113